Om min grafik

Monotypi er en grafisk fladtryksteknik, hvor man laver et unikt tryk med en plade, der er påført en fedtet farve. Processen gentages forfra igen og igen, så der dannes mange lag på papiret. Mine monotypier består af op til ti lag tynd akrylfarve, trykt fra en glasplade. Selve trykket måler 30 x 40 cm og er påtrykt et tykt papir på 35 x 50 cm. En Monotypi i passepartout og ramme (40×50cm) koster 1200kr.

Collografi er en grafisk teknik, hvor man typisk benytter pap som trykmateriale. I mine collografier har jeg både lavet dybtryk ved at skære streger og fjerne pappets glatte overflade og højtryk ved at pålime gaze. Selve trykket måler 7,5 X 10,5 cm og er påtrykt trykpapir i A5-størrelse (14,8 x 21 cm). Mine collografier er trykt i et lille oplag, er nummererede og sælges i ramme (17×22cm) for 300kr.

Linoleumstryk  er en grafisk højtryksteknik. Det trykkes fra en plade af linoleum el. l., hvori  der er skåret fordybninger. Mine linoleumstryk er nummererede, flerfarvede tryk i et lille oplag. De er påtrykt et trykpapir i A4-størrelse (21 x 29,7 cm) og sat i en ramme på 23 x 32 cm.